review rating 5  Fijne camping met vriendelijke mensen

    thumb johan van houten
    5/19/2019

    review rating 5  Nette en fijne camping. Mooie plekken met beschutting. Sanitair keurig en goed. Vriendelijke eigenaar. Gezamenlijke relax ruimte die de gemoedelijkheid uitstraalt. Wandelen, fietsen naar Gramsbergen of Coevorden. Oud en authentieke omgeving. Zeker weten een aanrader.

    thumb Jackelien Gort
    6/28/2020

    review rating 5  Hele fijne en schone camping. Mooie ruime plaatsen, een huiskamer die fijn is voor tentreizigers bij echt weer en de natte groepen zijn modern en fris. Zeker een aanrader.

    thumb Bas W
    9/18/2019

    review rating 5  Super camping. Alles zeer schoon en goed onderhouden. Luxe afwas ruimte lijkt meer op een echte keuken met gebruik van diepvries oven pannen etc. De huiskamer is supergezellig en de camping is heerlijk rustig, gelegen in een mooi gebied om heerlijk te fietsen. Superaardige eigenaar. Groenten en eieren van eigen bedrijf te koop. Geweldig. We komen Zeker terug

    thumb Anney Veenhof
    8/09/2018

    review rating 5  Great place! I stayed 1 night as I am cycling through the Netherlands. Away from main roads, very quiet, green soft grass. All the facilities you need are there ( clean and modern ) and even more ( guest room where you can relax when it is cold ). Relaxed owner. I liked the goats and chickens as well. Definitely a place to remember. I paid 11.50 Euro for 1 person/1 night with shower and access to Kitchen included.

    thumb Saar Mostinckx
    7/13/2019

    review rating 5  Wonderful oasis for the weary cycle tourist. The facilities are spotless and everything you need. The use of the kitchen is a boon, especially the fridge and being able to purchase a cold drink after a long days riding. There is a kettle and microwave and the electric hook up can be plugged straight into without an adapter. Welcoming and helpful host. Would thoroughly recommend. Oh and there are chickens!

    thumb Angela Vaughton
    7/04/2018

    review rating 5  Heerlijk rustige en groene camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Alles is in de (erg lage)prijs inbegrepen. Je mag zelf een plek uitkiezen, ook al is er op dat moment zelf niemand aanwezig. Geen extra kosten voor de schitterende douche. Kortom een camping voor de rust en zeer geschikt voor fiets uitstapjes..

    thumb Wim Van Esseveldt
    7/31/2019

    review rating 5  Alle lof,wat een geweldige camping!!!

    thumb Anneke Van De Weerd-Goedhart
    8/02/2019

    review rating 5  We hebben hier een heerlijke week doorgebracht. Genoten van de rust, veel dieren kunnen bewonderen (uitvliegende zwaluwtjes, stoeiende steenuiltjes, scharrelende kippetjes, en boksende geitjes). De eigenaar geeft iedereen het gevoel welkom te zijn. De faciliteiten zijn compleet en erg netjes. Minpunt was dat we weer naar huis moesten...

    thumb Annemarie de Graaf
    8/30/2018
Spring naar toolbar