5 star review  Fijne camping met vriendelijke mensen

  thumb johan van houten
  5/19/2019

  5 star review  Heerlijk rustige en groene camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Alles is in de (erg lage)prijs inbegrepen. Je mag zelf een plek uitkiezen, ook al is er op dat moment zelf niemand aanwezig. Geen extra kosten voor de schitterende douche. Kortom een camping voor de rust en zeer geschikt voor fiets uitstapjes..

  thumb Wim Van Esseveldt
  7/31/2019

  5 star review  Nette en fijne camping. Mooie plekken met beschutting. Sanitair keurig en goed. Vriendelijke eigenaar. Gezamenlijke relax ruimte die de gemoedelijkheid uitstraalt. Wandelen, fietsen naar Gramsbergen of Coevorden. Oud en authentieke omgeving. Zeker weten een aanrader.

  thumb Jackelien Gort
  6/28/2020

  5 star review  Super leuke camping, heerlijk rustig, met kippetjes scharrelen over de camping! Schoon, met vriendelijke beheerder. Prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en fotograferen.

  thumb Ab Vonkeman
  5/13/2018

  5 star review  Super camping. Alles zeer schoon en goed onderhouden. Luxe afwas ruimte lijkt meer op een echte keuken met gebruik van diepvries oven pannen etc. De huiskamer is supergezellig en de camping is heerlijk rustig, gelegen in een mooi gebied om heerlijk te fietsen. Superaardige eigenaar. Groenten en eieren van eigen bedrijf te koop. Geweldig. We komen Zeker terug

  thumb Anney Veenhof
  8/09/2018

  5 star review  Wat een heerlijke camping. Bij aankomst ben je vrij zelf een plaatsje te kiezen, waarna de zeer vriendelijke eigenaar even later een praatje komt maken en te checken of alles ok is. Wij hebben nog nooit zo schoon sanitair op een camping meegemaakt. Daarnaast is het keukentje van alle gemakken voorzien, waterkoker, koelkast (waar je drankjes kan kopen of als er ruimte is zelf spullen in kan bewaren) en natuurlijk de verse groente uit eigen tuin die je voor een prikkie kan kopen. Ook zijn de kippen die op het zeer rustig gelegen terrein rond lopen erg gezellig, net als de schapen en geiten op het weilandje naast de camping. En dat allemaal voor maar 16euro per nacht. Zeer zeker een aanrader!

  thumb Bram Cuppen
  8/19/2018

  5 star review  We hebben hier een heerlijke week doorgebracht. Genoten van de rust, veel dieren kunnen bewonderen (uitvliegende zwaluwtjes, stoeiende steenuiltjes, scharrelende kippetjes, en boksende geitjes). De eigenaar geeft iedereen het gevoel welkom te zijn. De faciliteiten zijn compleet en erg netjes. Minpunt was dat we weer naar huis moesten...

  thumb Annemarie de Graaf
  8/30/2018

  5 star review  Alle lof,wat een geweldige camping!!!

  thumb Anneke Van De Weerd-Goedhart
  8/02/2019

  5 star review  Hele fijne en schone camping. Mooie ruime plaatsen, een huiskamer die fijn is voor tentreizigers bij echt weer en de natte groepen zijn modern en fris. Zeker een aanrader.

  thumb Bas W
  9/18/2019
Spring naar toolbar