Minicamping De Eikenzoom is een prima uitvalsbasis voor de actieve vakantieganger.

Direct gelegen aan LF14 en LF16 is ons terrein ideaal voor (lange afstand) fietsers.

Het Vechtdal in Overijssel is bij uitstek dé streek om er met de fiets op uit te trekken. Via fietsknooppunten kunt u een route naar eigen keuze uitzetten, waarbij u ook een uitstapje over de grens kunt maken naar Duitsland of de pittige klimmetjes van de Sallandse Heuvelrug bedwingt.

Voor de echte ‘die hards’ lonken de verre einders. Camping De Eikenzoom is een mooie tussenstop op weg naar het start of aan het einde van bijv. de ‘Jutland-route’ (zie www.europafietsers.nl , www.groteroutepaden.be , www.wereldfietser.nl ).

Op onze camping zijn veel extra voorzieningen voor reizigers, met name fietsers en wandelaars, die zelf weinig spullen mee kunnen nemen. Zo hebben wij een keuken met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat, beschikken wij over een wasmachine en –droger (tegen bijbetaling) én hebben wij een dagverblijf, waar u heerlijk kunt relaxen of schuilen bij slecht weer.

Bent u ’s avonds uitgeblust, dan zakt u lekker onderuit op de bank en laadt u uw fiets op aan één van de accu-oplaadstations.

Camping deelname Drentse fiets4daagse

13092-nl
MCC kortingskaart 2023 Pantone 021C_1