De Eikenzoom en de Drentse Fietsvierdaagse

Na 2 jaar afwezigheid in verband met Civid-19 wordt dit jaar weer in de provincie Drenthe de Fiets4daagse georganiseerd (www.fiets4daagse.nl ) van 19 t/m 22 juli 2022. Eén van de startplaatsen is Dalen bij Coevorden. Dalen is een gezellig, typisch Drents brinkdorp. Vanuit Dalen is er elke dag een route in een andere windrichting. Onder andere is er een route richting/in Duitsland en op een andere dag gaat er meestal een route over de provinciegrens met Overijssel door het Vechtdal in de omgeving van Gramsbergen en Anerveen.

Dalen is op ruim 10 kilometer gelegen van onze minicamping in Anerveen en onze camping is dan ook een prima uitvalsbasis om deel te nemen aan dit evenement. Bovendien heeft de Eikenzoom zich aangemeld als controle- en beleefpost van de DF4D.
Reden genoeg dus om onze mincamping te bezoeken en vanuit hier deel te nemen aan de fietsvierdaagse. Voor deelnemers aan dit evenement heeft De Eikenzoom een speciaal kortingsarrangement. Zo krijgt u bij een verblijf van minimaal 4 nachten 1 overnachting gratis. Kijk voor meer details op onze website https://eikenzoom.nl/arrangementen
Indien nodig kunnen wij jullie van dienst zijn bij het vervoer van en naar de startplaats in Dalen.
Minicamping De Eikenzoom staat vanaf het voorjaar van 2019 ook vermeld op de officiële website en in de accommodatie-brochure van de Drentse Fiets4Daagse.

In 2017 was De Eikenzoom ook al controlepost tijdens de Drentse Fiets4daagse. Op donderdag 27 juli van dat jaar kwamen ruim 550 fietsers een bezoek brengen aan ons bedrijf om hun stempelkaart aan te vullen, onze camping, onze kwekerij en onze zorgboerderij te bekijken én, onder de begeleiding van live muziek van het muziekduo “The 2Notes” (www.LiveMuziekDuo.nl) , te genieten van een verse kop koffie, pannenkoeken of een broodje hamburger.

De Eikenzoom … beleef het!

Posted In:

13092-nl
MCC kortingskaart 2023 Pantone 021C_1