Welkom op camping De Eikenzoom!

De Eikenzoom is een kleine gezellige, informele camping bij Gramsbergen, geschikt is voor allerlei soorten vakantiegangers.

De camping heeft 15 plaatsen, die zowel voor tenten, caravans als campers te gebruiken zijn. Lekker ‘ouderwets’ kamperen op het geurige zojuist gemaaide gras! Indien nodig zijn er ook nog plaatsen met een verharde ondergrond beschikbaar. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 amp elektriciteitsaansluiting en er is gratis Wifi.De camping heeft een ruim aanbod aan moderne voorzieningen en beschikt over royale plaatsen (zon/halfschaduw) van circa 100m² met een weids uitzicht op het mooie Vechtdal tussen Gramsbergen en Coevorden.Het geheel verwarmde campinggebouw zorgt ook in voor- en naseizoen voor een aangenaam verblijf.

Camping ‘De Eikenzoom’: Beleef het!

Onze camping is in 2018 geopend van 13 april tot en met 21 oktober.

Wij hebben geen receptie.U kunt zelf een plek uitzoeken. Twee keer per dag (’s morgens en ’s avonds) komen we langs om u in- of uit te schrijven.

Voor meer informatie, reserveringen of andere vragen kunt u ons telefonisch bereiken op:  06 20 111 023 of stuur een mail naar: info@eikenzoom.nl

Wij hopen u graag op onze camping in de driehoek Hardenberg – Slagharen – Coevorden te ontmoeten!

Peter en Judith van Esch

Kamperen bij de boer in GramsbergenMinicamping met uitzicht en ruime plekken Vechtdal

Spring naar toolbar